Ongehoord_2016

Ongehoord 2016

Het gerucht ging al rond vóór we het zelf wisten: Ongehoord zou in 2016 plaatsvinden in…. Haarsteeg! De tamtam had dus toch gelijk! Nieuw dit jaar was niet alleen de locatie – die is immers elk jaar een verrassing – maar ook dat Ongehoord voor het op twéé data heeft plaatsgevonden: vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2016.

Het thema dit jaar: Ongehoord Lust! Als dat niet zinnenprikkelend is, weten wij het ook niet meer! Twee identieke avonden. Speciaal voor iedereen die we tot onze spijt moesten teleurstellen als de kaartjes sneller bleken te zijn uitverkocht dan we verwachtten. Start en einde zijn in De Harmonie. En de rest van de locaties…. hielden we nog geheim natuurlijk! Daarvoor moest je toch echt naar Haarsteeg komen.

De acts van 2016.

Enkeltje Averechts

Nona Le Le

Saxebelle

[theaterplatform]

Buuf

Big Band Waalwijk

George Kush Trio

Koor Amazing Vlijnen/Haarsteeg

Da Capo

De Hete Heren

The Motion Creator

Kevin Rommen

Cubec

Blaostumop

Dansen met Jansen

en anderen…