Ongehoord 2020: Ongehoord Trekt Door!

Het thema van Ongehoord 2020 is bekend: Ongehoord Trekt Door! Na diverse andere Heusdense kernen, trekken we in 2020 door naar Herpt! Ook daar zijn volop mooie, verrassende en in ieder geval geheime locaties waar optredens gaan plaatsvinden. 

Ongetwijfeld kun jij bij dit prikkelende thema een fantástische act bedenken. Solo of met je groep/gezelschap. Theater, muziek, dans, vertellingen, gedichten, of iets dat nergens op lijkt, maar dat we allemaal dólgraag willen zien! We gaan zoals altijd voor afwisseling. Van amateur tot professional, van dampende blues tot lieflijke verhalen. Dat maakt Ongehoord ieder jaar opnieuw tot een geweldige ervaring voor deelnemers en enkele honderden bezoekers.

Deelname

Hou deze website in de gaten voor meer info over deelname aan Ongehoord 2020. Kun je niet wachten? Klik dan nu alvast door naar onze contactpagina en schrijf je in. Wie weet bezorg jij op 5 en 6 juni 2020 - samen met nog vele andere acts - jouw publiek een avond om nooit meer te vergeten.