Schrijf je nu in als deelnemer!

Doe jij mee met Ongehoord 2022? We zoeken podiumacts voor een supergevarieerd programma op vrijdagavond 20 en zaterdagavond 21 mei 2022. Twee identieke avonden dus. Tot 7 februari kun je je aanmelden. Individueel of met je groep.

Ongehoord is het open-podiumfestival. Iedere keer gaan we naar een nieuw stukje Heusden. In 2022 vindt de 15e (!) editie plaats in het mooie Herpt. Daar trekken enkele honderden bezoekers groepsgewijs van locatie naar locatie. Elke 15 minuten zien ze weer een nieuwe kleine voorstelling op een geheime plek. Het is de afwisseling die Ongehoord zo fantastisch maakt. Niet alleen voor de bezoekers, maar zéker ook voor de deelnemers. Per avond treed je 6 keer op.

Pareltje

We zoeken schrijvers, dichters, vertellers, dansers, spelers, filosofen, goochelaars of eigenlijk…. zoeken we gewoon jóu. Misschien ben je het pareltje van de avond. Misschien ben je een doorgewinterd artiest of heb je nog nooit een optreden gedaan. Je bevindt je hoe dan ook in goed gezelschap.

7 minuten

Heb je een act van ongeveer 7 minuten en wil je je kunsten graag vertonen voor een nieuwsgierig publiek dat jou je podium gunt en benieuwd is naar wat je laat zien of horen? Schrijf je dan nu in. Lees meer over Ongehoord op deze website, of trek de stoute schoenen aan en meld je aan! Na 7 februari stellen we uit alle inzendingen een mooi afwisselend programma samen.