Ongehoord in Herpt: 20 en 21 mei 2022

Ongehoord komt naar Herpt, op vrijdagavond 20 en zaterdagavond 21 mei 2022. Het thema is: Ongehoord trekt door! Op dit moment zijn alle voorbereidingen in volle gang.

Meedoen!

Ben je, ken je of heb je een act en wil je graag meedoen aan Ongehoord? Meld je dan aan! Beschrijf wie je bent en wat je van plan bent. We zoeken letterlijk álle vormen van podiumoptredens. Cultuur met grote en kleine c. Hoe verrassender hoe beter. Je kunt je aanmelden tot 7 februari 2022. Daarna stellen we een aantrekkelijk en afwisselend programma samen. Je ontvangt vanzelf bericht!

Verrassing

Waar we allemaal heen wandelen in 2022 blijft natuurlijk tot het laatst toe een verrassing. Wat geen geheim is, is dat we al mooie locaties op de korrel hebben in Herpt. Via deze website en onze Facebookpagina houden we je op de hoogte!